O KTL

Čo je KTL?

Klubová Tipovacia Liga (skratkou KTL) je súťaž v tipovaní hokejových zápasov prostredníctvom internetu. Hlavná myšlienka tejto súťaže spočíva v tom, že sa tipuje tímovo a tým je táto tipovačka výnimočná. Tipovanie v tímoch prináša do tejto ligy úplne iný rozmer zábavy, súťaživosti a zapálenosti pre hru.

KTL začala písať svoju históriu už v roku 2006. Každou jednou sezónou sa pravidlá a systém ligy vylepšovali a dospeli až k dnešnej podobe.

V KTL sa súťaží o vecné trofeje, členovia víťazného tímu obdržia pamätnú sošku s podstavcom, na ktorom je vyobrazený ich súťažný nick. Účasť v súťaži je bezplatná, KTL ako aj jej zastrešiteľ HokejForum.com sú financované dobrovoľnými darmi od užívateľov.

V našej lige môžete pôsobiť ako voľný tipér, tipér tímu alebo generálny manažér tímu. Každý tím má min. 3 a max. 4 tipérov, vrátanie generálneho manažéra. Na čele ligy stojí Komisia KTL, ktorá rozhoduje o pravidlách a priebehu sezóny.

Pravidlá ligy

Ako sa pridať?

Oslovila ťa myšlienka KTL a rozhodol si sa aj ty stať jej súčasťou a zažiť jedinečnú zábavu? Tu máš stručný návod, ako na to.

V prvom rade sa musíš zaregistrovať na tejto webstránke. Po úspešnej registrácii a prihlásení sa ti objavia sekcie menu pre tipérov, cez ktoré sa dostaneš k tipovaniu.

V KTL môžeš pôsobiť ako:

Voľný tipér Iba tipuješ a nemusíš nič viac robiť. Do tabuliek budeš pridaný po tvojom prvom tipovacom dni.

Tipér v tíme Ak sa chceš dostať do nejakého tímu, máš viac možností, ako to dosiahnuť. Buď len tipuješ a budeš čakať, že si ťa nejaký šikovný generálny manažér vyhliadne a ponúkne ti zmluvu, alebo sa pridáš do zoznamu tipérov, ktorí si hľadajú tím. Účasť v tomto zozname ti zvýši šancu na to, že ti nejaký manažér ponúkne zmluvu, pretože budeš viac "na očiach" a budú o tebe vedieť, že máš záujem tipovať tímovo. Tím si môžeš vyhľadať aj sám. Stačí si prezrieť inzeráty od generálnych manažérov, ktorí do svojho tímu hľadajú tipérov. Potom stačí už len konktatovať manažéra tímu, ktorý sa ti zapáčil.

Generálny manažér Ak chceš mať v KTL svoj vlastný tím, tak si vyberieš cestu generálneho manažéra. Buď sa staneš manažérom už fungujúceho tímu alebo si vytvoríš nový. Nato budeš musieť vymyslieť originálny názov tímu a mať pre tím vlastné logo. Svoj tím prihlásiš na webe www.hokejforum.com. Ak splníš podmienky prijatia, budeš musieť ešte podpísať zmluvu s min. 2 tipérmi (max. s 3). Mysli však na to, že tím vytvorený počas rozbehnutej sezóny bude mať bodovú stratu a tým sa zníži jeho šanca na účast v Play-Off.

V prípade nejasností kľudne kontaktuj Komisiu KTL ( Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. ) alebo napíš vo fóre.

Napíš pripomienku

Ceny

Celková výhra v sezóne Klubovej Tipovacej Ligy nie je vôbec jednoduchá a preto sa za tento nemalý úspech udeľujú aj hodnotné ceny. Každý člen víťazného tímu obdrží od vedenia ligy pamätnú trofej so svojim menom.

Zoznam víťazov KTL

KTL server na discorde:

https://discord.gg/xHjukr3XDj

Každý klub má na discorde vytvorený súkromný kanál

Kto je online?

Máme online 69 hostí