Ako generálni manažéri hodnotia základnú časť?

custom7 Oslovili sme všetkých generálnych manažérov, aby stručne zhodnotili základnú časť z pohľadu výsledkov svojho klubu.




 1. Petrik - Fossils Revived


"Ja som samozrejme s priebehom ZČ maximálne spokojný. V prvom rade s tým ze ma KTL po návrate opäť bavila. Nemalú zásluhu na tom má tím ktorý sa mi podarilo dať dokopy. Sadlo si to nad očakávanie, nielenže kolegovia tipovali parádne, tipérsky sme sa vzájomne aj vhodne dopĺňali (aj bez toho aby sme sa nejako vo veľkom koordinovali). Výsledok vidno v tabuľke. So far so good, ale dúfam že to najlepšie sme si nechali až na PO."

2. Danchez - Hungry Piranhas

Do uzávierky nezaslal hodnotenie.

3. Chrto85 - Mighty Bulls

"Môj pohľad je taký že sme sa dostali do playoff síce sme 10 alebo 9 kôl viedli a boli sme prvý v celkovej tabuľke ale nakoniec sme skončili na peknej tretej priečke čo vôbec neni zle pri tomto novom tipovani v jednej spoločnej tabuľke. Čiže základ na obhajobu mame splnený a teraz začne to práve."

4. Herojistka - Grizzlies

"Tak určitě :). Především děkuji spoluhráčům za píli a disciplínu, kterou prokázali. Základní část byla vzhledem ke konkurenčním týmům chvílemi náročná, ale jak to shrnul Excelent, tak "Celou sezonu jsme měli postup pod kontrolou, v každé části někdo zabral a tým podržel."

5. Kovi81 - Evil Insiders

Do uzávierky nezaslal hodnotenie.

6. Arek - Blue Angels

"Táto základná časť bola pre nás docela náročná. Výsledky NHL mi pripadajú divokejšie než obvykle. Mali sme horší začiatok a ťažko sa nám potom dobiehal pelotón. Našťastie sme uhrali niekoľko kvalitných kôl a vďaka tomu sa prepracovali do Play-off o zlatý pohár, kde nás čaká veľká výzva v podobe obhajcov titulu. Ďakujem spoluhráčom za disciplínu počas celej základnej časti a verím, že v Playoff uspejeme."

7. matolin279 - Swift Foxes

"Z tohtoročnej základnej časti mám zmiešané pocity, ale prevláda spokojnosť. Hlavne kvôli tomu, že sa nám opäť podarilo postúpiť do top 8. Medzi ďalšie pozitíva považujem bodovanie až v 10 kolách ZČ či dvaja zástupcovia v top 10 bodovania. Na druhej strane boli momenty, kedy sme mali príležitosť uhrať lepšie umiestnenia, ale nepodarilo sa nám ich počas jednotlivých kôl udržať. Odteraz bude dôležitý každý jeden deň, a tak uvidíme ako sa nám podarí udržať dobré výkony v jednotlivých dňoch."

8. Sergion - FireBirds

"Začátek sezóny byl nadmíru úspěšný ale poté nastal útlum a celkem těžce jsme uhájily postupové místo. Musím vyzdvihnout tipera jakubsnake který byl tahounem týmu. Celkově jsem s výsledkem spokojen a hlavně formát soutěže byl oživením a napínavi až do konce."

9. TT1905- Crazy Meerkats

"Pro nás to byla celkem tradiční sezona, kterou jsme zakončili na hranici boje o PO. Tradičně jsme prospali start, trochu se chytili ve druhém kole, pak to delší dobu stálo za prd a lepší výsledky v závěru sezony už nic nedokázaly zvrátit. Částečně je to tím, že neřešíme taktiky a tipujeme čistě pro zábavu, částečně tím, že já NHL nesleduju od roku 2011. Rozhodně máme na čem zapracovat do další sezony, pokud se jí budeme účastnit. Petrikova demotivační slova mi zatím sebrala chuť, tak uvidíme, co bude po Stříbrném poháru a letní pauze."

10. Selly - Master Gremlins

"Já myslím že není moc co hodnotit. Většina kol stála za ... takže konečný výsledek stojí taky za ... Nevím co víc k tomu napsat"

11. Connor McDavid - Bones-Crushing Cavaliers

Do uzávierky nezaslal hodnotenie.

12. kladivo - Knights

"Zvacsia mame dobry zaciatok sezony a neskor to ide dole vodou. V tejto sezone sme sa trapili od zaciatku po koniec. Svetlou strankou tento sezony je 1 prve miesto v kole a vykony Tottiho. Kazdopadne by som rad podakoval aj ostatnym chalanom. Vratime sa v buducej sezone silnejsi !"

13. Steelers (GM TA, Worthington, Cathy, Maťauko)

Do uzávierky nezaslal hodnotenie.


Tí, čo ste nestihli zaslať hodnotenie, ho kľudne dodatočne napíšte do komentárov a ja ho doplním :)

Posledná úprava Štvrtok, 16 Marec 2023 20:53

KTL server na discorde:

https://discord.gg/xHjukr3XDj

Každý klub má na discorde vytvorený súkromný kanál

Kto je online?

Máme online 261 hostí a 3 členov 
  • IceMan007
  • Gordie
  • standik