Rozhovor s víťazmi 7. kola

rozhovor NOVÉ  Siedme kolo individuálnej súťaže KTL malo až dvoch výhercov, ktorý sa so 115 bodmi spoločne podelili o prvé miesto. Obaja sú GM svojich tímov a obaja im svojimi výkonmi do veľkej miery pomohli dostať sa medzi dnes už známych účastníkov vyraďovačky. Týmito tipérmi sú Selly - GM Master Gremlins a Tiperka - GM Wild Horses. Obaja mi poskytli rozhovor a teraz si ich reakcie na svoj individuálny úspech môžete prečítať aj vy.   


Gratulujem k prvému miestu v siedmom kole. Kam radíš tento úspech v rámci svojej KTL kariéry?


Selly : V první řadě děkuju. Individuální hodnocení jsem nikdy moc neřešil, ale musím se přiznat, že v posledních 2 dnech kola, kdy jsem byl mezi nejlepšíma, jsem to chtěl urvat na to 1.místo. Na této KTL stránce jsem kolo nikdy nevyhrál a myslím že ani za starých tipovacích časů přímo na hfku.Takže mě to samozřejmě těší, ale rád bych po těch letech, co tady tipuju, zažil konečně úspěch týmový.

Tvoje výsledky v predošlých kolách sú vo veľkom kontraste. Na jednej strane máš tri umiestnenia do top5 a na druhej strane tri umiestnenia na posledných priečkach kola. Máš pre to nejaké vysvetlenie?

Selly : Kupodivu mám. První 3 kola jsem tipoval pokaždé jako poslední a pokrýval tipy. Týmu to celkem šlo, ale domluvil jsem se s klukama, že 4.kolo si zkusím zatipovat normálně jestli ještě něco trefím a dopadlo to nad očekávání. Samozřejmě je k tomu potřeba i kousek toho tiperského štěstíčka.

V siedmom kole sa ti podarilo dostať na priečku najvyššiu. Ako si svoje víťazné 7. kolo prežíval a ako si spomínaš na jeho priebeh?

Selly : Jak už jsem uvedl v 1.odpovědi, nijak jsem to v průběhu neřešil a začal jsem se o to zajímat až ke konci kola.

Gremlins zažívajú parádnu sezónu. Od druhého kola ste sa umiestnili najhoršie na tretej priečke, máte na konte dve výhry v kolách, sedem pódiových umiestnení... Po nepodarenej minulej sezóne je tento ročník úplne iným príbehom...

Selly : Doufám, že bude úplně jiný od všech těch předešlých. Každé kolo u nás zaválel někdo jiný a to je pak radost mít takový tým. Loni se nám to nepovedlo vůbec, ale předtím jsme do play-off postoupili pokaždé, předloni dokonce jako vítěz základní části, ale vypadli jsme v semifinále.

Playoff je už za dverami. Do vyraďovacej časti smerujete ako najlepší tím Deryllovej konferencie a ako vôbec najlepší tím základnej časti. Bude toto váš ročník?

Selly : Byl bych rád, kdyby se nám konečně podařilo KTL vyhrát a potvrdit dobrou formu ze základní části. Já osobně už tipuju snad 9.rokem, základní část jsem vyhrál snad 4x ( ještě v týmu Dragons ), ale v play-off jsme vždy letěli už v 1.kole. Toto prokletí se mi podařilo zlomit až s Gremlins předloni a letos bychom chtěli vystoupat až na vrchol. Navíc se známe všichni osobně, takže bychom to pak i pořádně oslavili

Využil si svoju formu i v reálnom tipovaní? Ak áno, ako sa ti darilo a koľko sa ti podarilo zarobiť?

Selly : Tuhle sezónu jsem na NHL vsadil snad jednou a neúspěšně. Spíš vsázím na fotbal, ale je to takové nepravidelné s nevalnými výsledky. Kapsu jsem si zlehka namastil jen na loňském finále SC kdy jsem prostě věřil, že Tampa na Chicago nemá a při tom krásném kurzu si zaplatil dovolenou ve Finsku




Gratulujem k prvému miestu v siedmom kole. Kam radíš tento úspech v rámci svojej KTL kariéry?


Tiperka : Ďakujem. Je to skvelé, najmä v takej konkurencií znalcov NHL. Som tu už nejaký ten rôčik a som rada, že sa týmto výsledkom aj ja zapíšem do histórie KTL. Ale snom je ju aj vyhrať tímovo.

Počas celej sezóny si sa umiestňovala okolo 20. - 30. miesta. Ako hodnotíš tento ročník zo svojej perspektívy?

Tiperka : Ja skôr tipujem pre Wild Horses, nepozerám sa na svoj individuálny úspech. Hoci aj dobré výsledky jednotlivca určite potiahnu tím.

V siedmom kole si sa ale vyšvihla až na priečku najvyššiu. Ako si svoje víťazné 7. kolo prežívala a ako si spomínaš na jeho priebeh?

Tiperka : Ako som spomínala, potešilo a úprimne aj prekvapilo. Začala som to sledovať až pár kôl pred koncom. Základom bol určite jeden 22 bodový deň :-D

Wild Horses zaznamenali v tomto ročníku 4 pódiové umiestnenia, ak sa tímu nedarilo, bolo to počas 5. a 6. kola, kedy ste skončili zhodne na šiestej pozícii. Si spokojná s týmito výsledkami?

Tiperka : No spokojná...ale áno. No na druhej strane sme súťaživí, tak vždy chceme viac, teda čo najlepšie umiestnenia v každom kole. Bez toho to nejde a ako GM ma niekedy štve, že si vyberáme všetci slabšie dni spoločne...

Playoff je už za dverami. Nakoniec sa vám podarilo odolať tlaku Knights a postúpili ste. Cieľ sezóny splnený?

Tiperka : Iste. Dekinko nás tam tým posledným dňom "dotlačil" , ale samozrejme, účasť v playoff je výsledkom snaženia celého tímu, počas celej doterajšej sezóny. A týmto sa im chcem aj poďakovať za doteraz odvedené výkony.

Využila si svoju formu i v reálnom tipovaní? Ak áno, ako sa ti darilo a koľko sa ti podarilo zarobiť? 

Tiperka : Úprimne? :-D Reálne vôbec netipujem NHL, ani nijako špeciálne sa jej nevenujem. Reálne tipujem tenis a snažím sa tipovať tak, aby každý mesiac bol plusový. Milióny to nie sú, ale "výplata" navyše poteší... NHL tipujem len tu v KTL.
Posledná úprava Pondelok, 07 Marec 2016 22:51

KTL server na discorde:

https://discord.gg/xHjukr3XDj

Každý klub má na discorde vytvorený súkromný kanál

Kto je online?

Máme online 328 hostí a 2 členov 
  • standik
  • Connor McDavid