Rozhovor s chrtom85

rozhovor NOVÉ  8. kolo a teda aj posledné v základnej časti KTL 2015/2016 získal pre seba tipér chrto85. Člen tímu Ice Cats si tak aspoň čiastočne vynahradil sklamanie z nepostupu svojho družstva do playoff. V nasledujúcom rozhovore sa dočítate, ako hodnotí svoj i tímový ročník či aké sú jeho plány do budúcnosti nielen pre KTL.  



Gratulujem ti k prvému miestu v ôsmom kole. Kam radíš tento úspech v rámci svojej KTL- kariéry?


chrto85 : Tento úspech radím hneď po druhom mieste s tímom Mighty Bulls za to top, čo som zatiaľ v KTL dosiahol.

Začínal si ročník ako voľný hráč, až v priebehu sezóny si ťa stiahol GM Ice Cats Chris. Počas ročníka si striedal dobré výkony s tými horšími. Ako hodnotíš ty svoju sezónu 2015-2016?

chrto85 : Ročník som síce začínal ako volný hráč hlavne preto, že kým som si všimol, že je prihlasovanie tímov do tohto ročníka, už bolo po a môj tím Mighty Bulls ostal túto sezónu mimo, keďže už bolo po uzávierke. To, že si ma stiahol GM Ice Cats, bolo pre mňa dobré, ja totiž radšej tipujem v tíme ako sólo. Chrisovi som vďačný za ponúknutú šancu (bola to pre mňa nová skúsenosť, ktorá sa mi dúfam v budúcnosti zíde a zúročím ju), bohužiaľ nám  tento ročník nevyšiel, ako sme chceli, ale o tom to predsa je- nie? Postupujú tí lepší, aj keď v našom prípade sme mali aj dosť smoly. Čo sa týka mojich výkonov, mne to skoro vždy ide lepšie ku koncu sezóny ako v jej priebehu.

Ako si prežíval svoje víťazné kolo?

chrto85 : Ráno som pozeral výsledky, keďže sme mali s dejfom rovnaký počet bodov, čakal som hlavne na posledné dva zápasy, ktoré sa vyvinuli v môj prospech - no proste potešil ma aspoň tento úspech, keď s tímom sa nám už postúpiť nepodarilo.

Už pred začiatkom kola bolo jasné, že Ice Cats zostanú tento rok bez playoff. V čom by si hľadal dôvody vypadnutia už po ZČ?

chrto85 : Podľa mňa sme mali hlavne kusisko smoly. Však keď si pozriete tabuľky jednotlivých kôl jednotlivcov, vždy sme mali dvoch hráčov v top 25. Asi sme neboli zohratí (lebo chalani, ktorí so mnou tipovali, tu už majú niečo odtipované).

Ďalšia sezóna je ešte veľmi ďaleko, každopádne plánuješ zostať v KTL v drese Ice Cats? Už ste o tom aj debatovali s GM Chrisom?

chrto85 : Chris hneď od začiatku vedel, že ja idem do Ice Cats iba na jednu sezónu, keďže v ďalšej už chcem prihlásiť Mighty Bulls a tipovať s mojimi chalanmi.

Využil si svoju formu i v reálnom tipovaní? Ak áno, ako sa ti darilo a koľko sa ti podarilo zarobiť?

chrto85 : Čo sa tohto týka, tak ani veľmi nie. Darí sa ako na vážkach, raz je to fajn, druhý krát na p... . 

Osobne sa ti chcem azda aj v mene ostatných tipérov ešte poďakovať, že si prebral Ohlundovo žezlo a ujal sa vyhodnocovania alt Bolo ťažké sa do toho dostať? Koľko ti trvá vyhodnotiť jeden hrací deň?

chrto85 : Ďakovať nie je za čo, robím to preto, lebo ma to baví, aj keď v poslednej dobe mám dosť vybavovačiek ohľadne svadby, keďže sa čo nevidieť idem ženiť, tak to je také, že teraz ich robím prevažne, keď mám čas a tým sa chem aj ospravedlniť, že niektoré vyhodnotenia trvali dlhšie. Ťažké to bolo len zo začiatku, kým som sa do toho dostal, teraz mi denne zaberú zhruba 3-5 min. Ale sezónne sú zložitejšie, je s nimi väčšia babračka, to mám tak do 30-35 min.

PS: Prajem všetkým tímom, čo sa prebojovali do playoff, aby to dotiahli čo najďalej, lebo ten pocit, keď váš tím postupuje kolami vyššie a vyššie, je proste úžasný (aspoň pre mňa).

Posledná úprava Pondelok, 07 Marec 2016 22:23

KTL server na discorde:

https://discord.gg/xHjukr3XDj

Každý klub má na discorde vytvorený súkromný kanál

Kto je online?

Máme online 333 hostí a 2 členov 
  • standik
  • Connor McDavid